Jack

Hoi ik ben Jack. Al jaren ben ik met mijn gaven bezig om een ander behulpzaam te zijn.

02
NL 0909-334455590cpm
BE 0907 23666125cpm

Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.

Heldervoelend, Helderziend, Helderhorend, Tarotkaarten, Medium

Hoi ik ben Jack. Al jaren ben ik met mijn gaven bezig om een ander behulpzaam te zijn. Dit ervaar ik als een mooie levenstaak en mag mij dus ook medium noemen. U kan met al uw levensvragen terecht en ik mag voor u ook contact maken met uw overleden dierbaren. Ook kan ik voor u de kaarten leggen m.b.t. uw verleden, heden en toekomst. Wilt u een foto sturen en er wat over weten? Dan kan ik deze ook voor u lezen en mijn inzichten erover geven natuurlijk. Voel u welkom om met mij in contact te komen.

Heeft u wel eens het gevoel gehad dat u vastzit in het leven? Dat u niet weet welke richting u moet opgaan of welke keuzes u moet maken?

Dan bent u zeker niet de enige, veel mensen worstelen met levensvragen en vinden het lastig om hier antwoorden op te krijgen.

Gelukkig is er een oplossing: Medium Jack, als medium heeft Jack zich gespecialiseerd in het beantwoorden van uw levensvragen.

Of het nu gaat om liefde, werk of iets anders, Jack staat voor u klaar om u te helpen ook als healer is hij bereid hulp te bieden.

Lichtgroet Medium Jack